FAQ OM TEKNIK

Her kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål. Listen vil løbende blive udvidet i takt med at vi får flere henvendelser fra vores brugere.

Hvad er en browser?

Du har adgang til internettet via en browser. Er du i tvivl om hvilken browser du benytter, kan du nemt finde ud af det ved hjælp af denne guide.

Guide til identificering af browsertype...

Hvorfor kan jeg ikke se filmene?

Din computer skal have en medieafspiller, for at du kan se video og animationer.

Den mest udbredte medieafspiller hedder Flash Adobe Player, og den er gratis at downloade. Download Flash gratis her.

Filmen "hakker" – hvorfor?

GynZones film er bygget op i Flash Media Player. Din computer henter disse filer via internetforbindelsen. Hvis I er mange brugere på samme internetforbindelse og I ikke har en tilstrækkeligt hurtig netadgang, så kan download-hastigheden blive langsom.

Tip: Hvis du venter til hele guiden er downloadet (indikeret med en orange bar), kan du se det hele uden hak eller afbrydelser.

Indstillinger for Javascript

Har du selv indstillet din browser på en bestemt måde, skal du være opmærksom på, at dine indstillinger ændrer sig, når du vælger standardopsætning.

Du indstiller din browser til standardopsætning på følgende måde:

I Internet Explorer skal du vælge: Funktioner, Internetindstillinger, Sikkerhed, Standardniveau. Og: Funktioner, Internetindstillinger, Avanceret, Gendan standarder.

Hvis din Internet Explorer er engelsk, skal du vælge: Tools, Internet Options, Security, Default level. Og: Tools, Internet Options, Advanced, Restore default.

Cookies

En cookie er en lille mængde data, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Den omfatter ofte et anonymt, entydigt id.

Du kan indstille browseren til at acceptere alle cookies, afvise alle cookies eller give dig besked, når en cookie modtages. (Alle browsere er forskellige, så kig i browserens hjælpemenu for at finde ud af, hvordan du kan ændre dine indstillinger for cookies).

Hvis du afviser alle cookies, kan du ikke visse af GynZones funktioner eller tjenester, der kræver, at du logger på, og du kan måske ikke få fuld fordel af alle vores tilbud.