Behandling af persondata ved workshops og symposier

Formål
Når du selv eller din arbejdsgiver tilmelder dig en workshop eller et symposium, behandler vi dine oplysninger med henblik på følgende:
  • at levere en undervisning som er tilpasset alle kursisters behov (f.eks. forskellige faggrupper)
  • at informere kursusterne om praktiske omstændigheder såsom tid og sted for workshoppen
  • at sikre kursisterne mulighed for at forberede sig til workshoppen ved gennemgang af relevant e-læring
Retsgrundlag
Behandlingen af personoplysninger sker for at kunne overholde aftalen om købet / tilmeldingen. Når vi sender e-mails med andet end de strengt nødvendige informationer, sker det dog på basis af interesseafvejningsreglen.

Hvilke oplysninger behandles?

Hvis du selv tilmelder dig i webshoppen
Hvis du selv tilmelder dig i GynZones webshop, bestemmer du selv hvilke oplysninger du giver os. Dog har vi som minimum brug for dit navn, din e-mail-adresse og hvilket land du befinder dig i. Du vil modtage en e-mail-bekræftelse på dit køb, og hvis workshoppen giver adgang til e-læring, vil du desuden modtage en e-mail med link til login.

Se i øvrigt punktet Køb i webshoppen

Ved tilmelding gennem arbejdspladsen
Hvis tilmeldingen sker gennem din arbejdsgiver, vil vi modtage dit navn, din e-mailadresse samt evt. jobtitel eller afdeling gennem dem. 

E-mails til deltagere i workshops og symposier

Når du er tilmeldt en workshop eller et symposium, vil du 1-2 uger før arrangementet afholdes modtage en e-mail med praktisk info og evt. besked om 
e-læringspensum. Ved tilmelding gennem arbejdspladsen tjener denne e-mail også som oplysning om at vi behandler dine data.

I visse tilfælde sender vi også en tak-for-dagen e-mail bagefter, og i forbindelse med symposier vil vi nogle gange sende flere e-mails / nyhedsbreve frem mod dagen for arrangementet for at informere om f.eks. muligheden for at tilmelde sig workshops i dagene op til og efter symposiet.

Vis pris i valuta